Péntek, 2024-Máj-03, 08:17:33 Üdvözöllek Vendég

HUN GOLDEN EYE TEAM

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Általános Szabályzat [1]
Szabályzat
Parancsnoki helyetes szabályzat [0]
Parancsnoki helyettesi szabályzat
Taktikosi szabályzat [0]
Taktikosi szabályzat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Főoldal » 2015 » Január » 25 » Szabályzat
21:59:05
Szabályzat

                                             Szabályzat!!!
       
I.HGET céljai.
A klán célja elsősorban az hogy egy olyan társaságot hozzon össze amely a nap fáradalmai után szívesen jöjjön fel játszani és egyben kikapcsolódást jelentsen. Másrészt egy olyan klánt létrehozni amely képes felvenni a harcot a cwék és az egyéb versenyek folyamán.

II A klán felépitése
A klán alapvetően megtartja a hierarchián alapuló irányitást de megtartja a baráti társaság alapvető irott és iratlan szabályait. A döntéseket a klán aktiv tagjai szavazhatják meg de ha klán érdekét nem szolgálja azt a commander megvétozhatja és megváltoztathatja.

III A tagok jogai
A klán tagja tetszőleges alkalommal és gyakorisággal részt vehet bármilyen jellegű közös szakaszban,csapatban,erődben és klánwarban.Használhatja a klán Teamspeak szerverét. Tagja lehet más (nem Wotos) klán tagja játszhat más játékot egyidejűleg. Beosztástól és rendfokozattól függetlenül megilleti a tisztelet és a tolerancia a klán többi tagjától.

IV.A tagok köteleségei
A klán tagja köteles mind online, mind hagyományos értelemben vett közös programokon úgy viselkedni, hogy azzal mások szórakozását ne rontsa, a hangulatot ne rombolja. Alapvető elvárás a mások iránti tisztelet és tolerancia.A tag köteles elméleti és gyakorlati tudását folyamatosan növelni, szükség esetén pedig társait is segíteni a „szakmai” fejlődésben. Olyan csatáknál amikor nem csak klántagok,hanem meghivott illetve újoncok vannak különös figyelmet köteles forditani a kulturált viselkedésre és a játék tisztaságára. Fórumokon, vagy bármely más helyen(HGET előtag viselése köteles), ahol a klánt képviseli(más Teamspeak), vagy a saját véleményét azt úgy kell ezt megtennie, hogy az összhangban legyen mind a klán által képviselt értékekkel és a civilizált közlési formákkal.
A klán tagjai kötelesek minden random csatában új tagokat toborozni, illetve úgy képviselni a klánt hogy az megfeleljen a klán elvárásának illetve szinvonalának. Minden klántag köteles (Ha Modvan rá)XVMet használni!! A klántagok kötelesek minden esetben mikor a Wotot elinditják egyidejűleg a Teamspeak szervert is elinditani, itt kivétel azok a klántagok  akik más (nem Wotos) játékkal játszanak ill. klántag más klánban de egyidejűleg fut a játék is.
(WOT on  online az ts3 is az legyen!!! )

V.Tagok felvétele
A klán egyik alapelve az hogy 17 év alatti játékost nem veszünk fel!! A klánnak nem célja az hogy kevés játéktapasztalattal rendelkező játékosokat vegyünk fel aki még nem tudja szolgálni a klán érdekét. Ezért mindig próbáljunk meg olyan játékost keresni aki 800as winrétet eléri illetve meghaladja.
Az új klánba történő felvétele 3 fő jellemző szerint történik:
a játékban ill. szakaszban történő játéktudása
a Teamspeak-en történő megjelenés
személyes jellemzők
 Az új tagok felvételét a meglévő tagok döntik el de a végső ''igent'' a commander mondja ki!! A sikeres felvételt követően minden újonc megkapja a klán jogait és kötelezettségeit egyben

VI.Tagság megszűnése
 Bármely tag indoklás nélkül kérheti tagságának akár azonnali megszüntetését, amelyet a klán köteles tudomásul venni és a tagot az állományból törölni. Megszüntethető annak a tagnak a tagsága, aki súlyosan vagy többször ismétlődően vét az alapszabály bármely pontjában megfogalmazottak ellen, valamint jelentős inaktivitást mutat.
 
 VII. Alapszabály és személyes rang megváltoztatása
 Az alapszabály  és klántagok rangjának megváltoztatását az aktiv Teamspeak szerven levő tagok szavazhatják meg de a végleges döntést a commander és annak megbizott helyettesei döntik el.

/Team Speak 3 /
A klántagoktól elvárás, hogy Teeam Speaket használjanak, a könnyebb kommunikáció érdekében. Ez egy könnyen feltelepíthető ingyenes szoftver.
Aki nem rendelkezik még vele, innen letöltheti:
Team Speak 3

Team Speak 3

A klán Team Speak 3-at használ a csatákhoz, aminek a címét és jelszavát eltudjátok kérni a régebbi tagoktól vagy a szoba üzemeltetőjétől 
Vagy

Team viewer

quick support gombra klik
táv segítséggel be tudjuk álítani (buby77) de más is be tudja .

Kategória: Általános Szabályzat | Megtekintések száma: 510 | Hozzáadta:: Goldi | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Belépés
Keresés
Naptár
«  Január 2015  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Counter
Copyright MyCorp © 2024